Vrouwen stapten zelfs om haar heen en ik merkte zelfs op hoe

Ben jij een van de onverschillige schapen

moncler outlet Calgarians zijn een vreemde groep mensen. Ik heb verslaafden gezien die smeekten om verandering op het LRT-platform (Light Rail Transit) of in de trein zelf. Ze vragen een paar mensen en de verslaafde krijgt meestal wat ze willen. De helft van de tijd geven mensen geld. Ik heb monlcer donsjacks hebben het keer op keer gezien. De verslaafde stapt over het platform en geeft het geld waar ze de mensen uit hebben gerukt (omdat er bijna altijd een bullshitverhaal is) en geeft het aan de dealer. De dealer geeft de verslaafde een ‘vlotte’ handdruk en Calgarians hebben de drugshandel onbevooroordeeld goed ondersteund voor zowel junkies als dealers. moncler outlet

2018 moncler Hier is de ironie; Ik heb een paar keer aan de telefoon gezeten met 911 of het alarm bij de LRT getrokken omdat niemand anders het zal doen. Ik heb normale, dagelijkse mensen gezien die medische noodgevallen hebben en flauwgevallen zijn, en hebben gezien hoe mensen recht op de persoon staken die hulp nodig heeft. Ik heb zelfs de ongelukkige ervaring gehad om een ​​peuter te helpen haar moeder te vinden terwijl waarschijnlijk honderden mensen langs goedkope moncler jassen liepen en niets deden. Het ergste is bijna alle mensen die langs een kind liepen huilend omdat haar moeder vrouw was. 2018 moncler

Dus deze terloopse onverschilligheid jegens onze medemensen smeekt een vraag; waarom zouden Calgaren liever geld geven aan een verslaafde om aan drugs te spenderen dan een peuter te helpen haar moeder te vinden, of een doorgangsmedewerker helpen die in de trein is ingestort?

moncler jassen heren sale Ik zou willen voorstellen een gedeeltelijk antwoord te geven dat het onze beperkte betrokkenheid is (die wij verkiezen) of ons gebrek aan toewijding van onze kant. Het is misschien diffusie van verantwoordelijkheidstheorie, gebrek aan identificatie met mensen in onze multiculturele stad en ons gebrek aan bewustzijn en perceptie alsof iemand echt in de problemen zit. moncler jassen heren sale

Ik denk dat veel gebruik verstrikt raakt in ‘spelen met technologie’ zoals Iphone en online texting, zozeer zelfs dat we het niet kunnen, of we verliezen het contact met wat er echt gebeurt in de wereld rond het gebruik. Ons cognitief vermogen om leed of gevaar te zien en te begrijpen, wordt ernstig belemmerd.

moncler uitverkoop Een van de belangrijkste dingen waar ik wel rekening mee heb gehouden met de peuter die huilde voor haar moeder, was dat ze niet blank was, maar Filipijns leek, of een soort Zuidoost-Aziaat. Toen ik haar moeder zag, werd ik er zeker van dat ze Filippijns was terwijl ze het kind in haar moedertaal berispte. De meeste mensen die door dit kleine meisje liepen, waren niet hetzelfde ras als het kleine meisje. Ik denk zeker dat als het kind hetzelfde ras zou zijn als degenen die door haar liepen, ze moncler heren-jassen met haar hadden geïdentificeerd en vonden het in zichzelf om te helpen. Vrouwen stapten zelfs om haar heen en ik merkte zelfs op hoe goedkoop een vrouw te ver ging om over haar heen te stappen terwijl ik de roltrap naar haar toe haastte. moncler uitverkoop

moncler sale Er lijkt ook een zekere mate van verantwoordelijkheid te zijn, aangezien ik er scherp op heb gelet dat mensen alleen maar wilden stoppen om te helpen zodra ik het voortouw nam en hulp verleende aan het kleine meisje. Mensen zouden liever volgen dan leiden, en dit is een meest verontrustende trend, aangezien dit bij moncler sale te overwegen is: moncler sale

moncler jassen dames Wat gebeurt er als je een groep onverschillige, onbewuste, onverschillige mensen rond hebt met niemand om het voortouw te nemen? moncler jassen dames

moncler heren Spijtig genoeg is het antwoord: SHIT WORDT OPGENOMEN. moncler heren

moncler dames In Calgary hoeven we alleen het geval te onderzoeken waarin Wong Shuk Yee twee keer over Berkshire Sandstone heen gerend werd en wederom deden de meeste Calgaren niets. Maar dit zou geen verrassing mogen zijn, want haar geval is typisch vanuit een sociologisch standpunt, waar omstanders zich niet met haar kunnen identificeren omdat ze Aziatisch was, er waren veel mensen die meldden dat ze om haar heen reden en zich niet verantwoordelijk voelden omdat iemand anders daar mee om kan gaan, en mensen hebben het te druk met hun eigen leven, en sms’en en rijden tegelijkertijd. moncler dames

moncler jassen dames sale Ik moest ook een Sikh-fellow helpen (Transit Employee) en ik was niet de nauwste persoon voor hem. Op moncler jassen kopen die gelegenheid ik trok het alarm en het ironische deel is de trein bestuurder zelf droeg de gewonde man uit de trein en gehoorzaamde de 911-operator niet om hem te verlaten. Ik wachtte op het platform met de man in nood omdat hij een half geweten had totdat EMS arriveerde. De trein vertrok en nogmaals, de bestuurder (die van try this een andere etniciteit was dan de man in nood) was meer bezig met het maken van tijd dan met zijn medemens. moncler jassen dames sale

Ik hielp opnieuw een man die in een diabetische coma was en ik zag dat niemand bood om te helpen. Hij was netjes gekleed, had een rugzak van het Zwitserse leger en droeg dure vrijetijdskleding. Nogmaals, dit was aan boord van de LRT, en deze kerel merkte ik terwijl ik aan het andere eind van de trein zat. Zijn tint was donkerder bruin en blijkbaar is dat genoeg in Calgary om je te diskwalificeren voor hulp van je medemens. Ik stopte mijn visitekaartje in zijn zak en belde me later om me te bedanken. Blijkt dat hij een softwareontwikkelaar is in Calgary op een coöpprogramma van El Salvador.

moncler jas sale Kortom, het gedrag van onze stad is schandalig. moncler jas sale

moncler jas outlet Zo genoeg over de somberheid en ondergang van dit alles. De echte vraag is hoe we dit als Calgaren oplossen? moncler jas outlet

moncler jas heren Ik heb een paar suggesties en het is misschien de manier om dit op gemeentelijk niveau te beginnen. Mensen opleiden en hen bewust maken dat het niet ‘die mensen’ of ‘zij’ zijn door sociale evenementen zoals de Stampede of straatmarkten of kermissen, of wat dan ook, misschien is de sleutel tot het verhogen van ons collectieve bewustzijn de enige functie van Moncler Outlet. voor elkaar, en onze sociale verantwoordelijkheid tegenover elkaar, en hopelijk een zekere sociale cohesie opbouwen die nodig is om deze onverschilligheid weg te nemen, die bij tragische gelegenheden een van ons doodt. moncler jas heren

moncler jas dames sale Het gemeentebestuur wil wellicht ook verplichte workshops voor werknemers of bedrijven overwegen. Gewoon een idee. moncler jas dames sale

moncler jassen heren Zorgen voor anderen maakt ons hier niet van, maar plaatst ons eerder in contact met onze mensheid. Ga nu je mensheid zoeken! moncler jassen heren

moncler jas heren sale Nog een fantastische lees. goedkope moncler Het is zo waar, en toch vragen dezelfde mensen die geen handje helpen, zich af waarom niemand hen helpt wanneer er iets gebeurt. Mensen zijn vandaag te bang, te bang, zo laag in zelfvertrouwen. Het is zo jammer, we hebben net een incident van dezelfde aard gehad in Sydney, waar een man een trap afliep en mensen hem ontweken of over hem heen stapten. Het lijkt mij dat we echt vermist zijn ‘leiderschap’ vandaag, niet alleen aan de top, maar op alle niveaus. moncler jas heren sale

moncler jassen Nog een fantastische lees. Het moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl is zo waar, en toch vragen dezelfde mensen die geen handje helpen, zich af waarom niemand hen helpt wanneer er iets gebeurt. Mensen zijn vandaag te bang, te bang, zo laag in zelfvertrouwen. Het is zo jammer, we hebben net een incident van dezelfde aard gehad in Sydney, waar een man een trap afliep en mensen hem ontweken of over hem heen stapten. Het lijkt mij dat we echt vermist zijn ‘leiderschap’ vandaag, niet alleen aan de top, maar op alle niveaus moncler jassen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *